Σημείωμα σύνταξης

Το τεύχος Δεκεμβρίου του ηλεκτρονικού μας περιοδικού περιέχει άρθρα βασισμένα στις ομιλίες ενημερωτικής εκδήλωσης για το κοινό που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο στις 29 Νοεμβρίου από το διαδικτυακό μας τόπο σε συνεργασία με την Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία-Πανελλήνια Ενωση Ενδοκρινολόγων. Οι ομιλητές ήταν έγκριτοι ενδοκρινολόγοι της πόλης του Βόλου η δε θεματολογία των ομιλιών κάλυπτε ένα ευρύ φάσμα ενδοκρινολογικών και μεταβολικών νοσημάτων όπως φαίνεται στο επισυναπτόμενο πρόγραμμα αλλά και στα αντίστοιχα άρθρα που έχουν αναρτηθεί στην τωρινή μας έκδοση.

Θέλω από τη θέση αυτή να ευχαριστήσω , πέρα από τους άξιους ομιλητές, τη δημοτική αρχή του Βόλου για την αμέριστη συμπαράσταση τους στην οργάνωση της εκδήλωσης καθώς και τον ιατρικό σύλλογο της πόλης που μας τίμησε με τη παρουσία του προέδρου του κ. Ευθύμιου Τσάμη.

Πολλές ευχαριστίες και στους εκπροσώπους της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας ,και ιδιαίτερα στον πρόεδρο της Τζάντ Μουσλέχ, για τη πολύτιμη και ανεπιφύλακτη υποστήριξη τους.

Το διοικητικό συμβούλιο και η συντακτική επιτροπή του «Αρμονία και Ζωή» σας εύχεται ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.